salten.nu

– Startsiden for Saltenområdet

25px-Beiarn_komm.svg 25px-Bodø_komm.svg 25px-Fauske_komm.svg 25px-Gildeskål_komm.svg 25px-Hamarøy_komm.svg 25px-Meløy_komm.svg 25px-Saltdal_komm.svg 25px-Steigen_komm.svg 25px-Sørfold_komm.svg

Stine måtte bare på do… | AN
Stine Løvdahl ble nektet å gå på do da hun spurte på Grand hotell. Foto: Arkivfoto

Stine måtte bare på do…

Stine Løvdahl fra Lofoten landet på flyplassen like utenfor Bodø sentrum tirsdag morgen, og dro rett til sentrum av byen for å rekke et sykehusbesøk.

Rundt klokken halv ni ankom hun Glasshuset, et offentlig bygg i sentrum. Trangen om å tisse meldte seg, og Løvdahl prøvde å finne et toalett som hun kunne benytte seg av.

De eneste som holdt åpent i bygget i morgentimene var Narvesen. Der kunne de dessverre ikke hjelpe henne.

– De hadde ikke nøkkel til toalettet, og det var dermed ikke mulig å benytte toalettene som finnes der. Den ansatte ved kiosken rådet meg allikevel til å gå rett rundt hjørnet og spørre på Grand Hotell.

Uverdig behandling

Vel inne på hotellet spurte hun om lov til å gå på do, men til hennes store forskrekkelse ble ønsket blankt avslått av resepsjonisten.

– Jeg prøvde å forklare situasjonen så godt jeg kunne, men det hjalp ikke at jeg hadde kommet langveis fra med et tidlig fly. Jeg var både blid og hyggelig da jeg spurte, og jeg er sjokkert over at jeg ikke fikk benytte meg av deres toaletter. Jeg holdt jo på å tisse meg ut, forklarer hun.

via Stine måtte bare på do… | AN.


Stikkord

avis Bodø bodø nu brudd dykking fakkeltog familie Fauske flybyen Gildeskål glasshuset Hamarøy hemavan hval kajakk Meløy musikk nrk nyttårsaften politikk Rensåsparken rådhus rådmann Salten saltenposten Saltstrømmen ski skole Steigen strøm Sørfold søvn taxi toyota trafikkulykke


  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Google
Wikipedia